Lediga jobb på E-commerce Park!

Vill du bli vår nästa Community ansvarig?

E-commerce Park i Helsingborg är en hub för e-handlare och tjänsteleverantörer. I vårt koncept ingår bland annat att vi anordnar event, föreläsningar och hyr ut kontor till företag som ser synergieffekter av att sitta tillsammans i en kunskapsdelande miljö. E-commerce Park har även en e-handelsinkubator som är ett utbildningsprogram dit e-handlare söker sig för att få stöttning och utbildning inom sitt företagande. E-commerce Park är den enda av sitt slag i Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta göra E-commerce Park till den bästa platsen för e-handel!

Vi söker dig som är effektiv och har ett strukturerat arbetssätt. Att du är positiv, hjälpsam och lösningsorienterad är ett måste för att trivas i denna arbetsroll. Arbetet innefattar bland annat:

 

  • Sälja och marknadsföra E-commerce Parks koncept
  • Ansvara för kontorsuthyrning och praktiska saker runt kontoren
  • Löpande kontorsarbete
  • Uppdatera hemsidan
  • Skapa blogginlägg, nyhetsbrev och uppdatera sociala medier
  • Koordinera och arrangera event och föreläsningar

 

Du som söker till denna tjänst ska ha tidigare erfarenhet från en serviceroll. Tidigare erfarenhet av liknande roll är en fördel men inget krav. Kanske är du nyexaminerad från Service Management eller liknande. Vi är ett litet team och därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

 

Tjänsten är på 80%, start 1 augusti och 6 månaders provanställning. Arbetsplats är på E-commerce Park i Helsingborg, Vasatorpsvägen 1.

Låter detta som att det skulle passa dig? Skicka in din ansökan idag till amelie@ecommercepark.se. Ansökningar och intervjuer kommer göras löpande.